Laboratorij Infolab

V našem laboratoriju se kuhajo čudovite stvari. Epruvete so povsod in dim se kadi pod mizo. Pokonci stoječi lasje in počena očala nas ne zadržijo, da gremo dalje. Naši projekti in leta izkušenj so nas popeljali preko meja spleta in mobilnih tehnologij. Pri rešitvah uporabljamo in povezujemo različne tehnologije. Suvereno lahko trdimo, da našim strankam ponujamo tehnološko najbolj dovršene rešitve.


IP telefonija

IP telefonija ne oomeni samo znižanje stroškov klice in vzdrževanje, ampak je dodana vrednost poslovnim rešitvam. Pri Infomediji smo se specializirali v integriranju storitev IP telefonije v različne rešitve in ponujanju novih storitev. Lahko vam ponudimo:

  • Gostovanje telefonske centrale (www.ip-telefonija.net): Rešitev zajema vse napredne storitve čakalnih vrst, urnikov, preusmeritev, internih številk itd.
  • Znižanje stroškov klicev: Z optimizacijo in zakupi impulzov lahko ponudimo najugodnejše cene telefonskih impulzov. V tujino pa kličete celo po lokalnih tarifah.
  • Odpiranje telefonskih številk v več kot 60 državah po svetu (tudi brezplačne): S to storitvijo pridobite lokalno prisotnost na tujemu trgu, saj vas stranke kličejo na lokalno in ne mednarodno številko.
  • Klicni centri: Integracija telefonskih klicev in programske opreme za enostavno opravljanje klicev ali sprejem klicev.
  • Call API: Enostavna integracija telefonske centrale v vaše programske rešitve. Celotna integracija se opravi preko HTTP JSON klicev tako pri dohodnih in odhodnih klicih. Vaša koda, programska rešitev lahko prebere uporabnika iz baze in ga posreduje centrali, lahko ukaže centrali naj opravi klic, se klic preusmeri itd.

Internet stvari

Internet stvari (Internet of things) predstavlja nov segment v razvoju spletnih tehnologij. Gre se za povezovanje ogromnih količin pametnih naprav, ki vsebujejo različne senzorje, v internet. Te naprave so lahko aparati bele tehnike, avtomobili ali pa razvojna naprava, ki meri temperaturo zraka v vašem stanovanju. Podatki, ki jih zbira pametna naprava, se zbirajo v internetnem oblaku, kjer se podatki obdelajo in prikažejo v spletni aplikaciji.

Pomagamo vam pri razvoju vaše strojne opreme ali izdelamo spletno aplikacijo za obdelavo podatkov. Naše rešitve vsebujejo dvosmerno komununikacijo s pametnimi napravami preko TCP protokola ali SMS in GPRS komunikacijo.

SMS komunikacija

Nudimo napredne rešitve za integracijo SMS komunikacije med najrazličnejšimi napravami.

Imate pametno napravo s senzoriko, ki jo je potrebno nastavljati fizično pri sami napravi? Ne bi raje vse nastavitve opravili iz svojega naslonjača doma, preko telefona ali spletne aplikacije?

Imate dobro rešitev, ki bi jo radi dopolnili z SMS obveščanjem? Za naše stranke povsem poenostavimo in avtomatiziramo obveščanje njihovih kupcev. Sporočila lahko pošiljate intervalno, ob specifičnih dogodkih ali posamično.

SMS komunikacijo lahko integriramo tudi v spletne aplikacije. V tem primeru poteka SMS komuniciranje iz centralne spletne aplikacije. Preko naših aplikacij je bilo poslanih že več kot 359.870 SMS-ov!

Industrijsko oblikovanje

Pri Infomediji je del razvojne ekipe specializiran za industrijsko oblikovanje, 3-D vizualizacije in animacije. Z naročniki sodelujemo že v fazi razvoja industrijskega izdelka in izboljšujemo ergonomijo, uporabnost in videz izdelka iz stališča uporabnika.

Z vizualizacijami lahko predstavite izdelek kupcem še pred izdelavo in tako preverite njihov odziv brez stroškov izdelave. Končne produkte lahko približate kupcem z visoko kakovostno računalniško generirano grafiko, ki predstavi načine uporabe izdelka ali navodila za uporabo.

Naše stranke so nam zaupale vse od renderiranja za mobilne aplikacije iz področja internet of things do vizualizacij sejemskih postavitev.

Poleg razvoja izdelka poskrbimo za celostno podobo vašega podjetja, ki vključuje grafično oblikovanje, sejemske postavitve, ureditev poslovnih in prodajnih prostorov. Dobro grafično oblikovanje je najučinkovitejši način, da navdušite svoje potencialne stranke.

Želite sodelovati z nami?