Visokokakovostne storitve razvoja aplikacij po meri

Pri Infomediji vam ponujamo ponudimo celovite storitve razvoja programske opreme po naročilu, ne glede na to, če potrebujete programski izdelek ali izvirno rešitev. Rešitve oblikujemo tako za mlada podjetja, ki šele konceptualizirajo svoje ideje in jih želijo vizualizirati, kot tudi za uveljavljena podjetja, ki želijo okrepiti svojo tehnično podporo ob časovni in stroškovni učinkovitosti. Smo vaša opora v vsaki stopnji življenjskega kroga razvoja sistemov, vse od poslovne analize in prototipov do razvoja in uvajanja vaše rešitve.

Razvoj programske opreme po meri

Če potrebujete izdelek po naročilu namesto običajnih nespecializiranih rešitev, vam bodo Infomedijini razvijalci programov pomagali zgraditi rešitev, ki bo popolnoma ustrezala vašim poslovnim potrebam, notranjim postopkom in internim komunikacijskim procesom.

Razvoj programskih rešitev

Če se že ukvarjate z informacijskimi tehnologijami in imate potrebo po razširitvi vaše lastne ekipe, vam priskočimo na pomoč in postanemo del vašega razvojnega oddelka na daljavo. Tako lahko vašo ekspertizo nadgradite z našim poznavanjem tehnologij. 

Mobilne aplikacije

Pri Infomediji razvijamo hibridne mobilne aplikacije s HTML5 tehnologijo, ki delujejo na vseh pametnih telefonih. Dobro razumemo cilje naročnika, svetujemo idejni koncept in grafično podobo ter idejo prevedemo v tehnično brezhibno delujočo aplikacijo.

Intranetne rešitve za podjetja

Spletne tehnologije niso samo internet. Specializirani smo za intranetne poslovne rešitve. Pravilno zasnovana in izvedena intranetna rešitev izboljša komunikacijo v podjetju, učinkovitost zaposlenih in posledično pripomore k boljšemu in učinkovitemu poslovanju

Varnost programske opreme

Infomedijina ekipa za razvoj programskih rešitev po meri ima več kot 20 let izkušenj z izgradnjo robustnih programskih sistemov, ki za vaše podjetje varujejo podatke uporabnikov in poslovne informacije pred nezakonitimi vdori v podatkovni sistem. 

Prenove in modernizacije programskih rešitev

Pri Infomediji se vam bomo pridružili pri posodobitvi vaše rešitve, jo s preureditvijo in optimiziranjem programske kode naredili donosnejšo in ji povečali učinkovitost. Tako bo vaš projekt ustrezal vsem vašim poslovnim ciljem!

Kontaktirajte nas in skupaj bomo pogledali, kako lahko vašo programsko zamisel pripeljete v resničnost!

VPRAŠAJTE NAS

Proces razvoja aplikacij pri Infomediji

Uspešen projekt temelji na preverjeno delujočih procesih. Mi jih izboljšujemo že od leta 2005.

RAZUMEVANJE

Dobro spoznamo vaš podjetje in poslovne cilje.

OBLIKOVANJE

Vašo idejo vizualiziramo in ji damo sodobno grafično podobo.

IZVEDBA

Zagotovimo delovanje na vseh napravah v spletu.

RAZVOJ

Programiramo in zagotovimo nemoteno delovanje na strežniškem sistemu.

PODPORA

Po zagonu rešitve stojimo ob strani: testiranje, urejanje, osveževanje.

Želite sodelovati z nami?